5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

'Ezel' remiksi ilgi görüyor

EZEL DİZİSİ REMİKSİ GECE KULÜPLERİNDE BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

MTV tarafından 2006 yılında 'Dünyanın En İyi Dj'i' seiçilen DJ Burak Yeter, 'Ezel' dizisinin sevilen karakteri 'Ramiz Dayı' nın repliklerinden yaptığı remiksin, gece kulüplerinde gençlerin büyük beğenisini topladığını söyledi.

Kenan İmarzalıoğlu ve Cansu Dere'nin başrollerini paylaştıkları 'Ezel' adlı dizinin sevilen karakteri 'Ramiz Dayı' nın repliklerini eğlence dünyasına taşıyan ve hazırladığı remiks ile yankı uyandıran DJ Burak Yeter, yeni sürprizlere hazırlanıyor.

Ezel dizisi için hazırladığı remiksin şu anda Türkiye'deki gece kulüplerinin yanı sıra yurt dışında da çalınmaya başladığını belirten DJ Burak Yeter, her kesimden büyük ilgi gören remiksin önümüzdeki günlerde yenilerini hazırlayacağını söyledi. Genç DJ, "Şu anda gece kulüplerinde insanlar Ramiz Dayı ile eğlenir hale geldi. Önümüzdeki günlerde yeni bir remiks daha yapacaz. Bu kez dizideki bütün kast ekibini toplayarak onlarla güzel bir çalışma yapmayı planlıyorum" dedi.

Ezel dizisinin ardından Kurtlar Vadisi gibi başka diziler içinde remiks çalışmaları yapacağını ifade eden Dj Burak Yeter, amacının dizilerdeki replikleri kulüplere taşımak olduğunu kaydetti. İki yıl öncesinde Kurtlar Vadisi içinde bir remiks yaptığını hatırlatan Yeter, "Dizi remikslerinden çok güzel tepkiler geliyor. Gece kulüplerinde insanlar bu remikslerle eğlenir hale geldi. Bu nedenle bu çalışmaları sürdürmeyi düşünüyorum. Bir kaç dizi projemizin yanında Mehter Marşları içinde remiks yapma projemiz var. Bunun yanında 2010 Dünya Kültür Başkenti İstanbul için diğer DJ arkadaşlarımla birlikte ortak bir çalışmamız olacak. 'İstanbul' adını verdiğimiz bir parçamız var ve bu parçada İstanbul'u anlatan kanun, saz, bağlama gibi bütün enstrümanlar var. Şarkının klibinde ise İstanbul görüntülerine yer vereceğiz. Bu çalışma ile tüm dünyaya İstanbul'u anlatmaya çalışacağız" diye konuştu.

EZEL DİZİSİ REMİKSİ GECE KULÜPLERİNDE BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 11:02:02
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 11:32:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?