3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Futbol Grup Müsabakaları başladı

Milli Eğitim Bakanlığı Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençler Futbol Grup Müsabakaları Nevşehir'de başladı.

Yarı final müsabakalarına katılacak olan takımın belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen Gençler Futbol Grup Birinciliği müsabakaları Nevşehir'de yapılıyor. Malatya Fatih Lisesi, Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi, Kırşehir Lisesi ve Tokat Danişment Gazi Lisesi takımlarının katıldığı müsabakaların ilk gününde düzenlenen açılış törenine Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa'da katıldı.

Burada bir konuşma yapan Fatsa, tüm öğrencilere başarı dileğinde bulunarak, "Müsabakaların centilmence ve dostluk havasında geçmesini diliyorum. Mutlaka birinci olarak bir takım çıkacak, ancak diğer takımlarında bu başarıyı elde eden sporcuları alkışlaması ve kutlaması gerekir. Sporun gerçek amacı dostluk, kardeşlik ve centilmenliktir" dedi.

Nevşehir'de 17 Aralık 2008 Çarşamba gününe kadar sürecek olan grup müsabakalarında maçlar 2 ve 3 Nolu Çim sahalarda oynanacak. Müsabakalarda birinciliği elde edecek olan takım 09-11 Şubat 2009 tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek olan Gençler Futbol Yarı Final Müsabakaları'na katılmaya hak kazanacak.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 16:32:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?