4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Futbol müsabakaları sona erdi

Nevşehir'de düzenlenen Okullararası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Finalde Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ni 3-2 yenen Nevşehir Lisesi birinci oldu.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, il merkezi ve ilçelerden toplam 16 okul takımının katıldığı Okullararası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Müsabakaların son gününde gerçekleştirilen final karşılaşmasında Nevşehir Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Nevşehir Lisesi takımları 3 Nolu Çim Saha'da karşı karşıya geldi.

Oldukça çekişmeli geçen müsabakada rakibini 3-2 yenen Nevşehir Lisesi futbol takımı il birincisi olarak, 15-17 Aralık 2008 tarihleri arasında Niğde ilinde yapılacak olan grup müsabakalarında Nevşehir'i temsil etme hakkını kazandı.

Müsabaka sonrasında düzenlenen kupa töreninde il birincisi olan Nevşehir Lisesi takımına Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa, ikinci olan Nevşehir Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Hazret Gencer ve üçüncü olan Kaymaklı Lisesi'ne ise İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Balak kupalarını verdi.

Dereceye giren takımların sporcuları ile hatıra fotoğrafı çektiren Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa, okul idarecilerini de tebrik etti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 17:38:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Emre TOKMAK IP: 88.228.162.xxx Tarih : 5.12.2008 12:45:48

eski bir nevşehir lisesi ögrencisi olarak gurur duydum nigdedeki elemelerde başarılar diliyorum