3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Futbol takımından Valiye ziyaret

Nevşehir Belediyesi Veteranlar Futbol Takımı oyuncuları, Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu'nu ziyaret etti.

Nevşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Veteranlar Futbol Takımı idarecileri ve oyuncuları, Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu'nu ziyaret etti.

Futbol takımının çalışmaları hakkında Vali Hacımustafaoğlu'na bilgi veren Nevşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alevli, 11-12 Ekim 2008 tarihleri arasında Nevşehir'de Veteranlar Futbol Turnuvası düzenleneceğini söyledi. Turnuvaya Nevşehir'in yanı sıra Amasya, Amasya-Suluova ve Niğde Veteran Futbol takımlarının katılacağını ifade eden Alevli, Vali Hacımustafaoğlu'nu turnuvaya davet etti.

Daha önceki dönemlerde de Nevşehir'de çeşitli turnuvalar düzenlediklerini belirten Kulüp Başkanı Mustafa Alevli, "Takımımızda toplumun her kesiminden insanlar bulunuyor. Bu sayede hem farklı illerdeki sporcuların kaynaşmasını hem de spor yapmanın yaşının olmadığını topluma göstermeyi hedefliyoruz" dedi.

Takım Kaptanı Nazi Orhan, Basın Sorumlusu Lütfi Akkuş ve Teknik Sorumlu Ercan Kılınç'ın da katıldığı ziyarette Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, 35 yaş üstündeki kişilerin bu şekilde spor yapmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Valilik olarak imkanlar ölçüsünden destek vereceklerini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 14:47:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?