4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Futbol Turnuvası sona erdi

Nevşehir'de yayın yapan Kapadokya TV tarafından düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası'nda, Acıgöl M. Zekihanoğlu İlköğretim Okulu birinci oldu.

Kapadokya TV tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın NEV-NAR Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen final müsabakasında Türk Eğitim-Sen ile Acıgöl M. Zekihanoğlu İlköğretim Okulu futbol takımları karşı karşıya geldi.

Oldukça çekişmeli geçen müsabaka sonunda Acıgöl M. Zekihanoğlu takımı, rakibini 13-6 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın son gününde TEÇ-SEN ile Nevşehir Fen Lisesi arasında oynanması gereken 3.'lük maçı ise Fen Lisesi futbol takımının sakatlıklardan dolayı sahaya çıkmaması nedeniyle oynanamadı. Rakibi karşısında 3-0 hükmen galip ilan edilen TEÇ-SEN ise turnuvada 3. oldu.

Müsabakalar sonunda düzenlenen ödül töreninde, turnuva şampiyonu Acıgöl M. Zekihanoğlu İlköğretim Okulu futbol takımına kupasını Nevşehir Vali Yardımcısı Ruhi Paker verdi. Şampiyon sporcular ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektiren Vali Yardımcısı Paker, daha sonra dereceye giren diğer takım sporcularını tebrik etti.

Turnuvada ikinci olan Türk Eğitim-Sen takımına ise kupası Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur tarafından verildi. Uğur, şampiyonada ikinci olan takımına baklava ikramında bulundu.Turnuvanın 3.'sü TEÇ-SEN'e de kupasını Vali Yardımcısı Ruhi Paker verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2008 Cumartesi 12:48:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mustafa Yaman IP: 78.186.11.xxx Tarih : 13.07.2008 11:03:25

Ulusal sitelerde bile yer verilen böylesine güzel bir turnuva düzenlediği için Nevşehir'e ve Kapadokya TV ye teşekkür ederim.