3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Gazeteciler Cemiyeti'nden yarışma

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrenciler arasında '2023'te Nasıl Bir Nevşehir' konulu kompozisyon yarışması düzenlendi.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği ‘2023'te Nasıl Bir Nevşehir" konulu kompozisyon yarışmasında lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrenciler katılabilecekler. Söz konusu yarışmada dereceye girmeye hak kazanan öğrencilere çeşitli ödüllerde verilecek.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Başer, "Nevşehir'de gençlerin gelecekte nasıl bir Nevşehir görmek istediklerinin de belirleneceği bu kompozisyon yarışmasına tüm il genelindeki lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrencilerimiz katılabilecekler. İlimizde geleceğe yönelik bir kültür faaliyeti olarak planladığımız bu kompozisyon yarışmasında gençlerimizin gelecekte nasıl bir Nevşehir'de yaşamak istediklerini de ortaya koymuş olacağız. Bu kompozisyon yarışmasından özellikle geleceğe yönelik hizmetlerin sunulmasında dikkate alınacak hususlar da ortaya çıkacak. Bu yönüyle de bu kompozisyon yarışmasına büyük önem veriyoruz" dedi.

Kompozisyon yarışmasına katılmak isteyen öğrenciler kompozisyonlarını 09 -11 Aralık 2008 tarihleri arasında öğrenim gördükleri okul müdürlüklerine teslim edebilecekler. Yarışmada dereceye girecek ilk üç kompozisyon sahibi öğrenciye de çeşitli ödüller verilecek. Yarışmada birinciliği kazanan öğrenciye 4 gün, 3 gece Antalya tatili, ikinciye yarım Cumhuriyet altını, üçüncüye ise dijital fotoğraf makinesi hediye edilecek.

Dereceye giren kompozisyon eserleri sahipleri, 10 Ocak 2009 tarihinde 'Basın Bayramı' nedeniyle Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenecek törenle ödüllendirilecekler.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 09:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?