4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver, seviyeli ve kaliteli bir seçim döneminin geçmesini temenni ettiğini söyledi.

Başkan Hasan Ünver, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. AK Parti Nevşehir milletvekilleri Rıdvan Köybaşı, A. Erdal Feralan ve Mahmut Dede ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ersan Erkut, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yalvaç, AK Parti il ve merkez ilçe yöneticilerinin de katıldığı ziyarette konuşan Başkan Hasan Ünver, Nevşehir'de 5 yıldan beri ciddi bir yatırım hareketliliğinin yaşandığını söyledi.

Bu hareketliliği önümüzdeki 5 yıla taşımak amacında olduklarını ifade eden Ünver, seçim döneminin kaliteli ve seviyeli bir şekilde geçmesi için her türlü gayretin gösterileceğini belirterek, "Halkımızın seçimlerde seviyenin aşılması sonucunda üzüldüğünü biliyoruz. Halkımızın ne isteyip ne istemediğini de biliyoruz. Herkesin azami gayret göstererek, seviyeli ve kaliteli bir seçim döneminin geçirilmesini istiyoruz. Çünkü sonunda kazanan Nevşehir olacaktır" dedi.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer de, Nevşehir Belediye Başkanı'nın bir gazeteci olmasından dolayı büyük bir gurur duyduklarını belirterek, "Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver'in kendi mesleğimizden biri olmasının gururunu duyuyoruz. Biz bir gazetecinin daha önceden yazdıklarını, başkanlığı döneminde görebilmenin sevincini yaşıyoruz. Yolunuz açık olsun" diye konuştu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Rıdvan Köybaşı ise, büyük bir köy görünümlü şehir olarak değerlendirilen Nevşehir'in bu görünümden el birliği ile kurtarıldığını belirtti.

Köybaşı, "AK Parti'nin kurulması ile birlikte hizmet edecek güçlü bir ekip oluşturuldu. Nevşehir'i köy görünümündeki şehir tanımlamasından kurtararak, el birliği içerisinde hizmetler getirmeye başladık. O dönemlerde ele alınan eleştirilerden birisi sivil toplum örgütleri, valisi ve belediye başkanlarının arasının iyi olmamasından kaynaklanıyordu. Bu yüzden hizmetlerin gelemediği ifade edilirdi. Nevşehir'de bir ilk olan birlik ve beraberliği AK Parti iktidarı ile Nevşehir yakaladı. Nevşehir omuz omuza, el ele olmak suretiyle cumhuriyet döneminde alamadığı hizmetleri aldı. Bunu büyük bir sevinç, gurur içerisinde hemşehrilerimizden duymak bizleri mutlu ediyor. Seçime barış içerisinde yarış sloganı ile çıktık. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" diye konuştu.

Başer, daha sonra Nevşehir Belediye Başkanı Ünver'e Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'nin rozetini taktı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 17:15:00
Güncelleme :2 Mart 2009 Pazartesi 17:27:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?