4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Gazeteciler Günü kutlandı

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı.

Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu,Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Emniyet Müdürü Ömer Gurulkan ve Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa'nın yanı sıra işadamı Musa Ertaş'ında katıldığı kahvaltıda, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği tarafından gazeteci Nihat Saçan adına düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere törenle ödülleri verildi.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Muammer Başer, düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada 1972 yılında kurulan Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'nin kente yapılacak birçok hizmetin sağlanmasında ciddi faydalar sağladığını belirterek, görev yapan gazetecilerin de büyük bir sorumluluk anlayışı içerisinde Nevşehir'deki gelişmeleri bağlı bulunduğunu ifade etti.

Ödül töreninde konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, belediye hizmetlerini yürütürken gazetecilerin ortaya koydukları her türlü eleştirel yaklaşımı büyük bir saygınlık içerisinde karşıladıklarını belirtti.

Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu da, Nevşehir'de görev yapan gazetecilerin yapılan hizmetlere yönelik her türlü eleştirel haber ve düşüncelerinin kendileri açısından önem taşıdığını kaydederek, bu tür yaklaşımları her zaman olumlu olarak değerlendirdiklerini söyledi. Nevşehir'li işadamı Musa Ertaş, gazetecilerin Nevşehir'in daha dinamik bir şekilde gelişmesi yönünde yaptıkları haberlerle bu yönde ciddi çalışmaların ortaya çıkmasında büyük gayret içerisinde olduklarını dile getirdi.

Ardından Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği tarafından geçtiğimiz yıllarda vefat eden gazeteci Nihat Saçan'ın anısına düzenlenen "2023 yılında nasıl bir Nevşehir arzuluyorsunuz ?" konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Nihat Saçan'ın eşi Filiz Saçan tarafından takdim edildi.

Törende ayrıca Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği'nin en yaşlı üyesi Tevfik Hamarat'a da Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu tarafından başarı plaketi verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 18:51:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bilal ERENLER IP: 78.160.124.xxx Tarih : 11.01.2009 11:36:15

ülkemizde bulunan tüm gazetecilerin özel gününü kutlarım ayrıca arkadaşim,nevşehir,gaz cem. Muammer BAŞER'İNde özel gününü kutlar başarılarının devamını tememni ederim...