4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Gençler şölende buluştu

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa beldesinde bulunan Kapadokya Meslek Yüksekokulu ile Nevşehir Belediyesi'nin işbirliğinde Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında "Gençlik Şöleni"ni düzenlendi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Gençlik Şöleni'nin açılışında konuşan Kapadokya Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Füsun Hepding, Türkiye'nin gençleri ile her alanda gelişerek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği uygarlık seviyesine ulaşacağını belirtti.

Nevşehir Belediyesi Modern Halk Dansları Topluluğu'nun, Nevşehir Belediyesi Müzik Topluluğu'nun enstrümanları eşliğinde yaptığı gösteri salonu dolduran yüzlerce öğrenci tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Daha sonra Türk Halk, Türk Sanat ve Türk Pop Müziği'nin hit olmuş parçalarını büyük bir başarı ile seslendiren Kapadokya Meslek Yüksekokulu öğrencileri, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Gençlik Şöleni'ne Nevşehir Belediye Başkan yardımcıları Atilla Seçen, Yusuf Kaya ve Cafer Okur'un yanı sıra Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar ve Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa'nın yanı sıra çok sayıda genç katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 11:12:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?