3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Gökyüzünde 'Evet' dediler

Türkiye’nin peribacalarıyla ünlü turizm merkezi Kapadokya bölgesinde, 12.12.2012’de 'Evet' demek isteyen çiftin nikahı, sıcak hava balonunda gökyüzünde kıyıldı.

Ortahisar beldesinde, sabah saatlerinde balona binen Trabzon’da yaşayan ve otomotiv sektöründe çalışan 42 yaşındaki Yalçın Kaya Akgül ile sigortacılık yapan aynı yaştaki Elif Pamir için, özel bir gün olarak nitelendirilen 12.12.2012’de bir balon sepetinde nikah töreni düzenlendi.

BALONDA EVLENDİLER

Yerden metrelerce yükseklikteki balonda 'Evet' diyen Akgül ve Pamir, Göreme Belediyesi nikah memuru Yasin Temel’in kıydığı nikahla dünya evine girdi. Nikah töreni öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akgül, özel bir günde, özel bir mekanda, özel arkadaşlarının şahitliğinde, özel biriyle evlenmekten çok mutlu olduğunu ifade etti.

'AYAKLARIMIZI YERDEN KESMEK İSTEDİK'

Nikahın balonda kıyılması fikrinin eşine ait olduğunu dile getiren Akgül, "Ayaklarımızı yerden kesmek istedik. Bunun için bir vesile oldu. Böyle bir nikahı herkese tavsiye ederim. Yaklaşık 5-6 ay önce böyle bir günü tasarlamıştık. Hava şartlarının da uygun olması bizi mutlu etti" diye konuştu. Elif Pamir ise "Balayı için Kapadokya’ya gelmek istiyordum, balonu da duyunca neden böyle bir şey olmasın dedik. Nikahımızın bu şekilde kıyılmasını istedik, çok mutluyuz" dedi

...
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2012 Çarşamba 14:17:58
Güncelleme :18 Aralık 2012 Salı 10:37:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?