3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Gölette arama sürüyor

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Bozca köyü yakınlarındaki, Hasankala Göletine düşen Mustafa Ayzit isimli işçiyi arama çalışmaları Jandarma ekiplerince sürdürülüyor.

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Bozca köyü yakınlarında yapımı devam eden Bayramhacılı Barajı altındaki Hasankala Göleti regülatöründe, 6 Mart Salı günü akşam saatlerinde, iş makinesi ile harfiyat çalışması yaparken suya düşen iki işçiden biri olan Mustafa Ayzit (22) isimli işçiyi arama çalışmaları sürüyor.

İş makinesinin düştüğü gölette JAK (Jandarma Arama Kurtarma) ekibinden 10 dalgıç su altında arama çalışmalarını yürütürken yine JAK'a bağlı 17 kişilik kıyı arama ekibi, botlarla kayıp işçiyi arıyor.

06 Mart Salı günü meydana gelen olayda, içerisinde Hüseyin Karakuş (26) ve Mustafa Ayzit'in bulunduğu iş makinesi, harfiyat çalışması yaptığı sırada toprak kayması sonucu gölete düşmüş ve iş makinesi ile birlikte gölete düşen işçilerden Hüseyin Karakuş kendi imkanları ile sudan çıkmıştı. Askerden yeni geldiği ve işe yeni başladığı öğrenilen Mustafa Ayzit ise, olayın meydana geldiği günden bu yana tüm rama çalışmalarına rağmen bulunamadı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2012 Pazartesi 15:37:00
Güncelleme :13 Mart 2012 Salı 17:03:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?