4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Göreme Cup Turnuvası sona erdi

Göreme Cup Futbol Turnuvası final maçında rakibi Akhisar Belediyespor'u penaltı atışları sonrasında 4-3 yenen Beykoz 1908 AŞ. şampiyon oldu.

Nevşehir'de bu yıl 16 takımın katılımı ile gerçekleştirilen ve HERMAK Organizasyon Şirketi tarafından düzenlenen Göreme Cup Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın finalinde Beykoz 1908 AŞ. ile Akhisar Belediyespor, Nevşehir Gazi Stadı'nda karşılaştı.

Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Esat Mahmut Apaydın, Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Okur, HERMAK Organizasyon Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uluer ve çok sayıda taraftar ile sporcunun izlediği maç, normal sürede 0-0 berabere bitti.

Uzatma bölümünde de gol olmayınca, penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında rakibi Akhisar Belediyespor'a Hakan, Yusuf, Özcan ve Adem'in golleri ile 4-3 üstünlük sağlayan Beykoz 1908 AŞ., Göreme Cup Futbol Turnuvası'nın şampiyonu oldu.
Turnuva'da oynanan 3.’lük maçında ise Gaziosmanpaşa ile Sarıyer takımları karşılaştı. Maçta Gökhan'ın attığı gol ile 7. dakika da 1-0 geriye düşen Gaziosmanpaşa, 25. dakikada Serdal Öz'ün attığı gol ile beraberliği yakaladı.

Oldukça çekişmeli geçen maçta 30. dakika da Sarıyer bu kez Cem Koşanoğlu ile golü buldu. Bu gole Gaziosmanpaşa 68. dakikada Şener ile karşılık verdi ve maçın normal süresi 2-2 berabere tamamlandı. Uzatma dakikalarında da gol olmayınca penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında rakibine 3-1 üstünlük sağlayan Gaziosmanpaşa, maçı 5-3 kazanarak turnuvanın 3.’sü oldu.

Göreme Cup Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan Beykoz 1908 AŞ. takımına kupasını Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu verdi. Şampiyon olan sporcuları kutlayan Vali Hacımustafaoğlu, takım oyuncuları ve idarecilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Turnuvada 2. olan Akhisar Belediyespor'a kupasını Garnizon Komutanı Jandarma Albay Esat Mahmut Apaydın, 3. olan Gaziosmanpaşa'ya ise kupasını Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Okur verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 10:34:53
Güncelleme :28 Temmuz 2008 Pazartesi 10:38:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?