3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Gurulkan veda etti

Nevşehir’de görev yaptığı 4 yılın ardından Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü görevinden ayrılan Ömer Gurulkan Nevşehirlilere veda etti.

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile birlikte Emniyet Genel Müdürlüğü’ne APK Uzmanı olarak dönecek olan Dr. Ömer Gurulkan, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Topuzluhan Sosyal Tesislerinde gazeteciler ile bir araya geldi. Burada, Nevşehir’de görev yaptığı 4 yılı değerlendiren Gurulkan, gazetecilerle vedalaştı.

Nevşehir’de önemli hizmetler gerçekleştirdiğine inandığını ve huzurlu bir şekilde bu şehirden ayrılacağını kaydeden Gurulkan, “Nevşehir benim için çok özel bir yer. Nevşehir’i ve Nevşehirlileri çok seviyorum. Kapadokya gibi çok özel bir bölgede son derece saygıdeğer bir halk arasında görev yaptım. Şu anda Nevşehir Türkiye’nin en huzurlu kentlerinden birisi. Bu noktaya gelebilmek için yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Görev sürem boyunca bana destek olan tüm Nevşehir halkına teşekkür ediyorum. Nevşehir halkına saadetler diliyorum.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2012 Perşembe 16:47:23
Güncelleme :18 Eylül 2012 Salı 17:20:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?