6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

Hacı adayları uğurlandı

Nevşehir Valisi Asım Hacımustafaoğlu, Nevşehirli hacı adayları, Nevşehir'in Gülşehir İlçesi'ne bağlı Tuzköy Beldesi'ndeki Kapadokya Havalimanı'ndan uğurladı. Hacımustafaoğlu, hacı adaylarına, "Sizleri kutsal topraklara buradan nasıl uğurluyorsak, zamanı gelince huzur içinde hepinizi karşılayacağız" dedi.
 
Nevşehirli hacı adayları, Kapadokya Havalimanı'ndan Suudi Arabistan'ın Mekke ve Cidde şehirlerine, iki kafile halinde uğurlandı. Hacı adayları için Nevşehir terminalinde önce tören düzenlendi ve dualar yapıldı. Hacı adayları daha sonra Kapadokya Havalimanına geçerek, oradan da Türk Havayolları ile kutsal topraklara uğurlandı. Kapadokya Havalimanındaki uğurlama törenine, Vali Hacımustafaoğlu'nun yanı sıra, Nevşehir İl Emniyet Müdürü İsmail Güzeldemirci ile çok sayıda hacı adaylarının yakınları da katıldı.
 
Havaalanında hacı adaylarına konuşan Vali Hacımustafaoğlu, hacı adaylarına, huzurlu, mutlu ve hayırlı yolculuklar diledi.
Hacımustafaoğlu, "Bu güzel günde, kutsal yolculuğunuzun hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sağlık içinde gitmenizi ve sağlık, mutluluk, huzur içinde hepinizin dönmesini bekliyoruz. İnşallah sizleri burada zamanı gelince hep beraber karşılayacağız" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2006 Çarşamba 11:37:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?