3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Hacımustafaoğlu'na veda yemeği

Yayınlanan son valiler kararnamesi ile merkeze atanan Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu için veda yemeği verildi.

Merkeze atanan Vali Hacımustafaoğlu için Kapadokya Dedeman Otel'de veda yemeği verildi. Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Gök ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız'ın ardından kürsüye çıkan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Vali M. Asım Hacımustafaoğlu ile büyük bir uyum içerisinde çalışma yaptıklarını ifade etti.

Ünver, “Sayın valimiz ile hakikaten büyük bir uyum içerisinde çalıştık. Bu uyumunun yegane kaynağı Sayın Vali Hacımustafaoğlu olduğunu düşünüyorum. Gerçekten bize bir ağabey olarak tecrübelerini yansıtarak güzel hizmetlerin yapılmasını sağladı. Biz Nevşehir'e hizmeti geçen herkese minnettarız. Herkese saygı ve sevgimizi sunarız. Kendilerine teşekkür ediyor, helallik diliyorum” dedi.

Vali M. Asım Hacımustafaoğlu ise, Nevşehir'e geldiği günden bugüne yapılan yatırımlar konusunda bilgiler aktardı. Vali Hacımustafaoğlu, eğitimden sağlığa, Nevşehir Üniversitesi'nden ulaşım çalışmalarına kadar görevde kaldığı süre içerisinde Nevşehir'e birçok önemli hizmetin geldiğini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu'na, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Gök ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın çeşitli hediyeler takdim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 18:55:38
Güncelleme :27 Haziran 2009 Cumartesi 18:59:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?