5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Has Parti il başkanı; Şahin

HAS PARTİ NEVŞEHİR KURUCU İL BAŞKANLIĞI'NA MİKTAT ŞAHİN GETİRİLDİ

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Nevşehir Kurucu İl Başkanlığı görevine Miktat Şahin getirildi.

Geçtiğimiz günlerde SP Genel Başkanlığı görevinden ayrılan Numan Kurtulmuş tarafından kurulan HAS Parti, Nevşehir'de teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda daha önce SP'nin İl Başkanlığı görevinde bulunan ve Kurtulmuş'un bu partiden ayrılmasının ardından istifa eden Miktat Şahin, HAS Parti Nevşehir Kurucu İl Başkanlığı'na atandı.

Parti Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen diğer atamalar ise şu şekilde; Merkez İlçe Başkanı Hulisi Eryılmaz, Acıgöl İlçe Başkanı Adem Doğan, Ürgüp İlçe Başkanı Hasan Güler, Derinkuyu İlçe Başkanı Muzaffer Kabak, Kozaklı İlçe Başkanı Nadir Öcal, Gülşehir İlçe Başkanı Özgür Ünal Yıldırım ve Hacıbektaş İlçe Başkanı Ümit Turgut. Avanos ilçesi için ise henüz bir atama yapılmadığı, bu ilçe için kurucu ilçe başkanlığı atamasının önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği bildirildi.

Bu arada HAS Parti Nevşehir Kurucu İl Başkanlığı görevine atanan Miktat Şahin, "Yeni bir ses, yeni bir nefes olarak HAS Parti Türk siyasi hayatına katıldı. Diliyorum HAS Parti ülkemizin hayrına ve huzuruna vesile olur. İleride inşallah bu ülke için güzel işler yapar. Genel Başkanımız Türkiye'nin yakından tanıdığı, Türk siyasetine yeni bir bakış açısı getiren, ılımlı bir siyasetçi" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2010 Perşembe 14:41:03
Güncelleme :4 Kasım 2010 Perşembe 14:50:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?