4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Hasan Ünver'le yola devam...

Nevşehir’de gerçekleştirilen mahalli idareler seçimlerinde Nevşehir’li vatandaşlar,hizmetler için Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver ile yola devam kararı aldı.
 

46 bin 686 seçmenin oyunun geçerli sayıldığı seçimde ,2004 yılındaki yapılan seçimlerde yüzde 47 oy oranına sahip Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, oy oranını 5 lik bir puan ile artırmak suretiyle yüzde 52 oy oranı ile yeniden belediye başkanlığına seçildi.

Nevşehir’de seçimin kazanılmasının ardından AK Parti Nevşehir İl teşkilatında bir araya gelen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Milletvekilleri Rıdvan Köybaşı,A.Erdal Feralan ve Mahmut Dede,AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ersan Erkut,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yalvaç,ile AK Parti’nin tüm organ temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın coşkulu sevinci ile karşılandı.

OMUZ OMUZA GÖNÜL COŞKUSU İLE BU YARIŞI KAZANDIK

AK Parti İl Teşkilatında vatandaşlara bir teşekkür konuşması yapan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,parti teşkilatı ve vatandaşlar ile omuz omuza gönül coşkusu ile önemli bir seçim çalışması ortaya koyduklarını dile getirerek “ Teşkilatlarımızla beraber il başkanımız,ilçe başkanımız,milletvekillerimizle,sizlerle el ele omuz omuza,gönül coşkusu ile çıktığımız bu yolda Allah bizleri mahcup etmedi.Hizmet etmenin coşkusunu yaşayamayanlar. hizmetin güzelliklerini yaşayamayanlar, hizmet edenleri yıkmanın yollarını aramışlar ve o uğurda birleşmişlerdir, Allah onların da yollarını açık etsin,ama memlekette hizmeti arzulayan,bizim hizmetkarları olmamızı isteyen insanların sayısı çoğunlukta imi,bunu öğrendik, herkese teşekkür ediyorum. Aslında çok coşku duyulacak bir galibiyet kazandınız,bundan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz, ama bildiğiniz üzere sayın Muhsin Yazıcıoğlu’ nun vefatı ile biz acımız var,onun için acımızı yüreğimize koyduk.,sevincimizi de sınırlayarak, hayırlı olmasını diliyorum. Allah izin verdiği takdirde sizlerle bir 5 yıl daha hizmetle dolu günler geçireceğiz.”diye konuştu.

BİR BÜYÜK SORUMLULUK DAHA YÜKLENDİK

AK Parti Nevşehir Milletvekili Rıdvan Köybaşı da,seçim sonunda Nevşehir’li hemşehrilerinin kalbinde kendilerinin sevgilerinin devam ettiğini görmenin büyük bir sevincini yaşadıklarını belirtti. Köybaşı “ Nevşehir halkı sandıkta durmak yok yola devam dedi,bizlerde onların talimatı ile hizmete devam edeceğiz.Belediye başkanlığı seçiminde AK parti ile yola devam edilmesi yolunda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İnşaallah 3 milletvekili,belediye meclis üyelerimiz ve il genel meclis üyelerimiz,tüm il teşkilatı,kadın kolları,gençlik kolları,merkez ilçe teşkilatlarımız ve tüm ilçe teşkilatları ile birlikte tüm Nevşehir’e yerel anlamda büyük hizmetler kazandıracağımızı ümit ediyoruz.Bu vesile ile omuzlarımıza büyük sorumluluk yükleyen Nevşehir halkına teşekkür ediyoruz.

Ama tek tek yapamadıklarını hep birlikte yapmak istediler,Allah onlara da müsaade etmedi bu anlamda.Allah herkesin kalbine göre verdiğine inanıyoruz.Allah’ın insanları samimiyetten,iyi ve doğru düşünceden hiçbir zaman ayırmamasını diliyorum.Belediye Başkanımız Hasan Ünver bey,seçim çalışmalarında yüzde 60 diyenlerin yüz altmış ile Ankara’ya döneceğini söylemişti.Bizim bir temennimiz var,Ankara’ya traktör ile bu havada gidemezler,inşallah Ankara’ya 160 ile gidecek bir araç bulabilirlerse iyi olur.Muhsin Bey’in vefatı ile hepimiz çok üzüntülüyüz.

Halbuki bizim planladığımız bu geceye yönelik eğlence etkinliğimiz vardı,bundan dolayı da kesinlikle pişmanlık duymadık.Önemli olan Nevşehir’li insanların kalbinde bizlerin sevgisinin devam etmesi bizleri mutlu ediyor.Bu başarının elde edilmesinde destek olan tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz.Sağ olun var olun.”şeklinde konuştu.

HİZMET MERKEZLİ SİYASET İFTİRA VE ÇAMUR ATMA SİYASETİNE GALİP GELDİ

AK Parti Nevşehir Milletvekili A.Erdal Feralan da, hizmet merkezli siyasetin,iftira ve çamur atma siyasetine galip geldiğinin ortaya çıktığını belirterek “Nevşehir’de bu seçim sonuçları hizmet merkezli siyaset,eser odaklı siyaset,iftira siyasetine ve çamur atma siyasetine galip gelmiştir.İnşaallah Nevşehir kazanmıştır,biz teşkilatlarımızla,3 milletvekilleri ile belediye başkanı ile hizmet etmeyi sürdüreceğiz.Muhsin Beyin’in vefatı ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum,Muhsin beye onunla birlikte hayatlarını kayıp edenlere Allah’dan rahmet diliyoruz.Biz Durmak yok yola devam diyoruz.”dedi.

NEVŞEHİR’E HAYIRLI OLSUN

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede de,seçimin Nevşehir’e hayırlı olması dileğinde bulundu, Dede “Seçimin Nevşehirlilere hayırlı olması dileğinde bulunuyorum.Bu seçim sonuçları ile bizlere ciddi bir sorumluluk yüklemiştir.Önümüzdeki 5 yıllık süre içerisinde en iyi hizmeti yapacağımıza inanıyoruz,bizlere gösterilen teveccühe çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

HEYBESİ HİZMETLE DOLU OLMANIN NE OLDUĞU ANLAŞILDI

AK Parti Nevşehir İl başkanı Ersan Erkut’da,milletvekilleri ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile 2004 yılında modern ve kalkınmış bir il olma hedefi ile bu güne kadar önemli adımların atıldığını söyledi. Erkut “Sayın Belediye Başkanımız Hasan bey ile milletvekillerimiz ile birlikte modern ve kalkınmış bir il olma hedefi ile yola çıkmıştık.Bu 5 yıllık süre içerisinde önemli adımlar atıldığına inanıyoruz.Bu seçimler öncesinde her zaman şun söylemiştik,biz AK Parti olarak heybemiz ve sepetimiz hizmetlerle dolu diye yola çıktık.Ama maalesef bazılarının sepetinde ve heybesinde çamur ve iftira vardı.Biz dedik ki “Bu seçimlerde milletimizin iradesi sandığa yansıyacak ve bundan herkes gerekli cevabı alacaktır.dedik Bundan sonra da yine muhterem halkımız ile birlikte durmak yok yşola devam diyoruz.”şeklinde değerlendirmede bulundu.

HİZMETE DEVAM,YOLA DEVAM

AK Parti Nevşehir Merkez ilçe Başkanı Ahmet Yalvaç’da,elde edilen bu başarıda emeği geçenlere teşekkür etti. Yalvaç “Bu yarışta,bu başarıda emeği geçen tüm parti teşkilat ilgililerine,kadın kollarımıza,gençlik kollarımız çok fedakarca çalıştınız,Allah ’da bu müfakaatını verdi,biz hizmete devam,yola devam diyoruz.”dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,daha sonra parti binasının önünde kendini bekleyen çok sayıda vatandaşa hitap ederek,bir büyük başarı elde edilmesine rağmen,BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’ nun bir helikopter kazası sonrasında ölümü ile derin bir üzüntü içerisinde olduklarını belirterek,partililerden sevinçlerini yüreklerine gömmeleri çağrısında bulundu.Ünver ’in konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

Daha sonra AK Parti binası önünde toplanan vatandaş topluluğu daha sonra dağıldılar.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 30 Mart 2009 Pazartesi 02:59:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet ermiş IP: 88.228.162.xxx Tarih : 30.03.2009 23:44:25

AK patiyle yeniden nevşehir aklandı..nevsehırde tarihi değişim süreci başlatan belediye başkanımız hasan ünver beye ve AK partinin ak kadrolarına teşekkür ederim..özelliklede İL yönetimine.çünki o kadar vefakar ve özverili bi çalışma yaparak gerçekten nevsehir sevdalısı olduklarını ispat ettiler ve nevşehir inşallah ak kadrolarla hizmete doyacaktır.seçimlerin halkımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.rabbim ak tan ve ha tan ayırmasın.çünki yapacak çok iş var.yapılacak çok iş var hastane,kensel dönüşüm projesi kale ve kara soku projesi,sebze pazarı,tokiler,terminal,konferans salonu..vs vs..durmak yok koşmak var..haydi nevsehir ileri..