3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Hastalara ve hasta yakınlarına kitap

Türkiye Okuyor Kampanyası etkinlikleri çerçevesinde, Nevşehir'de hastanede yatan hastalara ve hasta yakınlarına ücretsiz kitap dağıtıldı.

Türk halkına kitap okuma alışkanlığının kazandırılması ve arttırılması amacıyla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün önderliğinde başlatılan 'Türkiye Okuyor Kampanyası' etkinlikleri Nevşehir'de sürüyor. Kampanya çerçevesinde Nevşehir İ. Şevki Atasavun Devlet Hastanesi'nde kalan hastalara ve hasta yakınlarına ücretsiz olarak kitap dağıtımı yapıldı.

Nevşehir İ.Şevki Atasavun Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen kitap dağıtım törenine Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Balak, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yaşar Kurt ve Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Seyrani İpek katıldı. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Balak, kampanya çerçevesinde daha önce şehirlerarası otobüs terminalinde ve park ve bahçelerde vatandaşlara ücretsiz kitap dağıtımının sağlandığını hatırlatarak önümüzdeki günlerde de Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi ve İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda kitap dağıtımının gerçekleşeceğini söyledi. İlçe merkezlerinde de benzer çalışmaların yapıldığını ifade eden Balak, bu sayede kitap okuma alışkanlığının arttırılmasının hedeflendiğini vurguladı.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 17:18:46
Güncelleme :19 Ağustos 2009 Çarşamba 17:22:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?