3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

HEM'in kursları ilgi görüyor

Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan yaz dönemi kurslarına gençler büyük ilgi gösteriyor.

Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Yaşar Kurt, merkez binalarının yanı sıra çeşitli derneklerle işbirliğinde ve merkez ilçeye bağlı Kaymaklı ve Nar beldelerinde yaz dönemine yönelik İngilizce, pratik İngilizce, kuaförlük, iş makineleri kullanımı, resim, tel kırma ve ev tekstili kursları açtıklarını söyledi.

Bu kurslara her yaş gurubundan kişilerin katılabildiklerini ifade eden Kurt, açılan kurslar içerisinde en fazla ilginin ise bilgisayar ve iş makineleri kullanımı kurslarının gördüğünü vurguladı.

Ağustos ayı sonunda sona erecek olan yaz dönemi kurslarına şu ana kadar 450 kursiyerin katıldığını ifade eden Yaşar Kurt, “Eğitim-öğretim dönemleri içerisinde ve yaz dönemlerinde açtığımız kurslar büyük ilgi görüyor. Özellikle ev hanımları ve gençlerimizin katıldığı bu kurslar arasında son dönemde İngilizce ve bilgisayar kurslarına katılan kişi sayısında ciddi bir artış oldu. Bize gelen talepler doğrultusunda yeni kurslar açmaya devam ediyoruz. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız merkezimize başvuruda bulunarak kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2009 Perşembe 18:43:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?