6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

Hırsıza gazete ilanıyla seslendi

Nevşehir'de Kamuran Semiz isimli şahıs, kendisine ait mandıradan kangal köpeklerini çalan hırsız için gazete ilanı verdi. Verdiği ilanla hırsızlardan köpeklerini geri getirmesini isteyen Semiz, bunun karşılığında bir çift yavru kangal sözü verdi. 

Nevşehir'de kasaplık yapan Kamuran Semiz, yaklaşık 1 hafta önce Kavak Beldesi'nde bulunan mandırasından gece saatlerinde çalınan Taysın, Zorbey, Dozer ve Dalyan isimli kangal cinsi köpeklerini çalan hırsızların peşine düştü. Yıllardır gözü gibi baktığı ve Türkiye genelinde katıldığı çeşitli yarışmalarda 18 kupa ve madalya kazanan kangal köpeklerini çalan hırsızlara gazete ilanıyla seslenen Kamuran Semiz, hırsızlara hem gözdağı verdi hem de insafa gelip köpeklerini getirmelerini istedi. 

Semiz, Nevşehir'de günlük olarak yayın yapan Nevşehir Haber Gazetesi'ne verdiği ilanda hırsızlara, "Evladım gibi sevdiğim köpeklerimi çalan hırsızlara sesleniyorum; nasıl olsa sizleri yakalayacağım, bunun kurtuluşu yok. Ama bakın, gelin eğer vicdanınız varsa köpeklerimi bana geri verin, ben de bunun karşılığında size bu köpeklerin yavrularından bir çift vereyim" diye seslendi. 

Köpekleri çalınmadan önce kendisine satması için 20 bin YTL teklif edildiğini ama köpeklerini satmadığını belirten Kamuran Semiz, "Bu köpekler çok özeldi benim için. Yıllardır onları elimle büyüttüm. Türkiye'de düzenlenen birçok yarışmada birincilik ödülü kazandılar. Köpeğimi yavrusundan bile tanırım. Nasıl olsa bulacağım onları, hırsızlar karşıma çıkmasın" dedi. 

Köpeğinin yerini bildirenlere de bir çift yavru kangal sözü veren Kamuran Semiz, kendisine gelecek mutlu haberi bekliyor.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2006 Perşembe 10:05:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?