4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Hırsızların kedi-fare oyunu

Nevşehir'de cep telefonu satan bir mağazaya müşteri gibi gelen 2 kişi, bin 500 TL değerinde 2 cep telefonunu çalarak kaçtı.

Güvenlik kamerası kayıtlarına göre; Nevşehir'de Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir mağazaya müşteri olarak gelen 20 yaşlarındaki 2 genç, önce iş yeri sahibinin yanına gitti. Gençlerden biri hattı ile ilgili sorular sorarken, diğer genç ise cep telefonlarının bulunduğu stantlara yöneldi.

Önce ellerini bağlayarak cep telefonlarına bakan genç, daha sonra bayan tezgahtarların yeni gelen müşteriyle ilgilenmesini fırsat bilerek cep telefonlarının sergilendiği dolabın arkasına geçti. Burada önce duvardaki cep telefonları aksesuarlarına bakan genç, bir anda dolabı açarak içinden 2 adet cep telefonunu aldı. Şahıs, aldığı bin 500 TL değerindeki cep telefonlarını ceplerine koyduktan sonra iş yeri sahibinin yanındaki arkadaşıyla birlikte dükkanı terk etti.

Öğle saatlerinde meydana gelen olayı ancak akşam saatlerinde fark eden iş yeri sahibi ise durumu polise bildirerek güvenlik kamarası görüntüleri sayesinde hırsızların yakalanması için başvuruda bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 14:35:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?