3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Hırsızlık çetesi cezaevinde

HIRSIZLIK ÇETESİ CEZAEVİNDE

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından hırsızlık amacıyla girdikleri markette suçüstü yakalanan 5 kişi ile hırsızlık malını bulundurdukları belirlenen 3 kişi çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, bir süreden beri Nevşehir merkez başta olmak üzere Hacıbektaş ilçe merkezi ile Gülşehir ilçesinin Gümüşkent beldesindeki çeşitli marketlere girerek hırsızlık yaptıkları ve Sulusaray Belediyesi'ne ait otobüsünde oto teybini çaldıkları belirtilen G.G. (24), B.S. (18), M.T. (15), M.T. (17), M.B. (17) ve E.E.Y. (18) isimli şahıslar, son olarak girdikleri bir marketten Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Hırsızlık yapmak amacıyla çete oluşturmak ve hırsızlık yapmak suçuyla Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan şahısların, araçları başta olmak üzere kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda çok sayıda gıda ve temizlik maddesi, sigara, alkollü içecek, bilgisayar kasası ve monitör, 1 adet bisiklet, 1 adet TV, 1 adet LPG tüp beyni, 1 adet oto teybi, madeni paralar, bavul, evrak çantası, 1 adet okey ıstakası ile hırsızlıkta kullandıkları suç aletlerine el konuldu.

Zanlıların yanı sıra hırsızlık malı bulundurdukları gerekçesiyle B.K. (18), Ö.K. (27) ve E.G. (18) isimli kişilerde gözaltına alınarak sorgulandı. Yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan G.G. (24), B.S. (18), M.T. (15), M.T. (17), M.B. (17) nitelikli hırsızlık suçuyla tutuklanma istemiyle sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

Bu arada aynı olayda hırsızlık mal bulundurdukları belirlenen B.K. (18), Ö.K. (27) ve E.G. (18) ise tutuklanarak cezaevine gönderilirken E.E.Y. isimli kız da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 10:39:04
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 10:45:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?