3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Hollandalı eğitimciler Nevşehir'de

Hollanda'dan gelen bir grup öğretmen, Nevşehir'deki özel rehabilitasyon merkezlerinde incelemelerde bulundu.

Hollanda'nın çeşitli kentlerindeki özel eğitim merkezlerinde görev yapan 10 öğretmen ve yönetici, Türkiye'deki özel rehabilitasyon merkezlerindeki eğitim sistemleri ve tedavi metotlarını incelemek üzere Nevşehir'e geldi. Nevşehir'de bulunan Özel Eryılmaz Rehabilitasyon Merkezi'nde incelemelerde bulunan ve merkezin yönetim kurulu başkanı Soner Eryılmaz ve Halkla İlişkiler Müdiresi Aynur Denizgezen'den bilgiler alan grup, buradaki öğrenciler ve öğrenci velileri ile de bir süre sohbet etti.

Grupta yer alan ve Hollanda'da özel bir eğitim merkezinde görev yapan Hans Van Leeuwen, zihinsel ve bedensel engelli çocukların eğitim ve tedavileri konusunda bir hafta süre ile Nevşehir'de incelemelerde bulunacaklarını kaydetti. Leeuwen, "Gezdiğimiz merkez çok ilgimizi çekti. Tedavi ve öğretme metotları konusunda buradaki öğretmenlerden ve idarecilerden bilgiler alıyoruz. İlk izlenimlerimiz oldukça güzel. Birçok Avrupa ülkesinde bulunmayan teknolojik imkanlarla donatılmış ve eğitim kadrosu oldukça özverili ve bilgili kişilerden oluşuyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 13:31:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan IP: 88.254.71.xxx Tarih : 28.04.2009 15:04:53

Dikkat edin bunlar avrupa birliğine almamak için türlü türlü bahaneler üreten grubun üyeleri olmasın.bizim açıkları bulup avrupa tv lerinde yayın yapabilirler nereden geldikleri araştırılması gerekli.