4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Hollandalı öğrencilerden ziyaret

Avrupa Birliği Eğitim Programları Öğrenci Değişim Projesi çerçevesinde Nevşehir'de bulunan Hollanda'lı bir grup öğrenci Nevşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kardelen Koleji ve Hollanda'nın Arnem kenti'ndeki Arentheem Koleji'nin AB Eğitim Proğramları Öğrenci Değişim Projesi kapsamında gerçekleşen Nevşehir ziyaretinde öğretmen ve öğrencileri Nevşehir Belediye Meclisi salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Okur, gelecekte dünyaya ve ülkelere yön verecek olanların bugünün öğrencileri olduğunu dile getirerek, "Güzel bir dünyada, barış içerisinde yaşamanın birinci şartı da insanların ve ülkelerin birbirlerini tanımalarıdır. Bu ziyarette hem turistik bir gezi gerçekleştirmiş oluyorsunuz hem de ülke ve kent insanlarını tanımak suretiyle bir fikir elde etmiş oluyorsunuz. Dolayısıyla gelecekte insanlar arasında dostluk kurulabilmesi için de önemli bir avantaj elde ediyorsunuz. Bu ziyaretinizle dostluğa da büyük bir hizmet edeceğinize inanıyorum" diye konuştu.

Hollanda'nın Arnem kenti Arentheem Koleji 'nin yanı sıra Kardelen Koleji ve Anadolu Öğretmen Lisesi yöneticilerinin de katıldığı ziyarette, öğrenci ve öğretmenler daha sonra Nevşehir Belediyesi hizmet binası önünde bir de hatıra fotoğrafı çektirdiler.

.
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2008 Salı 12:51:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?