4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Huysuz deve Yeşilmen'i korkuttu

Yeni albümü için çekeceği klibin hazırlıklarını sürdüren Yeliz Yeşilmen, Kapadokya'da deveye bindi.

Yeni albümü için Kapadokya'da klip çekmeye hazırlanan ünlü sanatçı Yeliz Yeşilmen Nevşehir'e geldi. Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Yeşilmen, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kapadokya'yı çok beğendiğini ve burada çekeceği klibinin büyük yankı uyandıracağını belirten Yeliz Yeşilmen, Jennifer Lopez'in son klibindeki gibi belgesel tarzında bir klip çekmek istediğini vurguladı.

Daha önce Sinan Erkoç'un seslendirdiği "Havam Yerinde" adlı şarkı için klip çekeceğini ifade eden Yeşilmen, müzik dünyasında Ebru Gündeş ve Sibel Can gibi sanatçılarla yarışma durumu olmadığını belirtti. Yeşilmen, "Benim işim gösteri amaçlıdır. İnsanlar, istedikleri için yapıyorum. Bu güne kadar da gayet iyi gitti. Bu güne kadar hep klipleri İstanbul'da çektik. Şimdi öyle bir şey istiyoruz ki, ana haber bültenlerine kadar çıkacak bir şey olsun" dedi.

Sanat dünyasında hiç kimseyi örnek almadığını çünkü herkesin hem iyi hem de kötü yönlerinin bulunduğunu kaydeden Yeşilmen, Türkiye'den de Emel Sayın'ı örnek aldığını ifade etti.

Hülya Avşar'ın da zekasına hayran olduğunu vurgulayan Yeşilmen, kendisine evlilikle ilgili soru soran gazetecilere ise parmağındaki yüzüğü gösterdi. Parmağında üç taş yüzük taşıdığını söyleyen Yeliz Yeşilmen, "Şu anda evlilik düşünebilecek pek bir vaktimiz olmadığı için bu konuyu düşünmüyorum" diye konuştu.

Yakında televizyon ekranlarında yeni bir program yapacağını ifade eden Yeşilmen, bu konuda da oldukça iddialı olduğunu belirtti. Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerini gezen Yeliz Yeşilmen, Uçhisar Kalesi altında peribacalarını seyretti. Buradaki deveye binen Yeşilmen, deve sahibinin deveyi aniden hareket ettirmesi ile heyecanlandı. İlk kez deveye binen Yeşilmen, devenin bir müddet sonra huysuzlaşması ile korktu. Sık sık rezil olduğunu söyleyen Yeşilmen, deveden güçlükle indikten sonra ise Japon turistlerin ilgisiyle karşılaştı.

 

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 09:45:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?