7
Mayıs
2024
Salı
NEVŞEHİR

Huzurevi sakinlerine iftar yemeği

Nevşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği tarafından, Özkonak Veli Özden Huzurevi'nde kalan yaşlılara iftar yemeği verildi.
 
Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği tarafından, Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde bulunan Veli Aksoy Huzurevi'nde kalan 22 yaşlı için Belediye İftar Çadırı'nda iftar yemeği verildi. Yerel Gündem 21 üyelerinin de katıldığı iftarda ayrıca yaşlıların sorunları dinlendi.
 
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Orhan Alp, Avanos ilçesine bağlı Özkonak Beldesi'ndeki Veli Özden Vakfı Huzurevi, Ürgüp İlçesi'ndeki Ürgüp Hanife-Memiş Aksoy Zihinsel Engelli Bayanlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Gülşehir İlçesi'ne bağlı Gümüşkent Beldesi'ndeki 18 yaş yukarısı erkekler zihinsel engelli erkeklerin bakım ve rehabilitasyonlarının sağlandığı merkezin çeşitli kerelerce ziyaret edilerek, buradaki yaşam standardının artırılması için ellerinden gelen çabayı harcadıklarını söyledi.
 
Gerek zihinsel engelliler ve normal düzeydeki kimsesiz ve bakıma muhtaç çocuk, genç ve yaşlı kişilerin toplumun ayrılmaz parçaları olduğu gerçeğinden hareket ettiklerini vurgulayan Alp, Nevşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliğinin onları sahiplenme hedeflerinin çeşitli projeler kapsamında değerlendirileceğini belirtti.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 14:11:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?