4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

İl Genel Meclisi toplandı

Nevşehir İl Genel Meclisi’nin Ağustos ayı toplantısı başladı.

Nevşehir İl Genel Meclisi Ağustos ayı toplantısı Meclis Başkanı Sami Başgelen’in başkanlığında İl Genel Meclis Başkanlığı Toplantı Salonu’nda başladı. Temmuz ayına ait oturumlarda alınan karar özetlerinin okunmasıyla başladı.

Toplantıda, bir hafta süre ile belediye sınırları ve mücavir alanlar dışında kalan bölgelerde içkili yerlerin tespit edilmesi konusunda Eğitim-Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, Ürgüp ilçesine bağlı Mazı ve Avanos ilçesine bağlı Bozca köylerinin yerleşik alan sınırları konusunda İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, Acıgöl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyeliğine seçilen ve daha sonra bu görevinden Adem Saatçioğlu’nun yerine yeni üye seçilmesi konuları görüşülerek karara bağlanacak.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 15:50:38
Güncelleme :3 Ağustos 2009 Pazartesi 15:53:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bilal ERENLER IP: 78.160.101.xxx Tarih : 3.08.2009 22:46:07

NEVŞEHİR'de işsizlik sorunu varken  mevcut sorunlarla uğraşmanın hiç anlamı yokkkiiii?  çokda mühim değil? vatandaş  ramazan ayına yaklaşırken önemli iş ve geçim derdinde işsizlik konusunda yapılan çözüm önerileri  neler? gündeme taşiyın  şu mübarek ramazan ayına NEVŞEHİR işsizii  evine ekmek götürmeye çalışsın hiç hoş değil işsilik artıkça  emniyet mensuplarının  işi zorlaşiyor bilesiniz boş gündemlerle vatandaşi oyalamanın hiç alemiiii  yok? çözüm üretmeye bakın? ören yeri gelirleriyle neler yapılmazkki? ama malesef hiçde bir gelişme yoooook?  bu NEVŞEHİRİN  en büyük sorunu.. kapatılan camilerimizi hizmete açmaya bakınız. neden kapatılıyor hiçde anlamış değilim....??