3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

İl Özel İdaresi'ne araç desteği

Nevşehir Valiliği tarafından İl Özel İdaresi bünyesinde çalıştırılacak bir iş makinesi ile gıda kontrol laboratuarı olarak kullanılacak bir minibüs satın alındı.

Nevşehir Valisi M. Asım Hacımusafaoğlu, beraberindeki Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar ve Tarım İl Müdür Vekili Kenan Şahin ile birlikte valilik binası önünde araçları basın mensuplarına tanıttı. Burada açıklamalarda bulunan Vali Hacımustafaoğlu, silindirin 153, minibüsün ise 37 bin YTL'ye alındığını söyledi.

Minibüsün İl Özel İdaresi'nce iç dizaynı yapılıp, gıda kontrol aracı olarak kullanılmak üzere Tarım İl Müdürlüğü'ne tahsis edileceği bildiren Vali Hacımustafaoğlu, her iki aracın da son model olduğunu, silindirin ise her türlü teknik donanıma sahip olduğunu vurguladı.

Vali Hacımustafaoğlu, Tarım İl Müdürlüğü'ne, gıda kontrol aracı olarak tahsis edilecek olan minibüsün iç dizaynında portatif çalışma masası ve bilgisayar masa tertibatı, arka bölmesinin bir tarafının soğuk odalı, diğer taraf ise normal numune odası şeklinde olacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 10:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?