5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

İl Sağlık Müdürü göreve başladı

NEVŞEHİR İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR.SERKAN İNCEÇAYIR GÖREVİNE BAŞLADI

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr.Serkan İnceçayır yeni görevine başladı.

Nevşehir'de yaklaşık 1 yıldır görev yapan Dr.Hasan Yılmaz'ın geçtiğimiz günlerde Balıkesir'e atanmasının ardından Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğüne getirilen Dr.Serkan İnceçayır yeni görevine başladı.

Nevşehir'de uzun yıllardır Devlet Hastanesi'nde görev yapan ve son 9 aydır İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Dr.Serkan İnceçayır, son bir yıllık süreçte il genelindeki bir çok sağlık probleminin çözüme kavuşturulduğunu ve kendisinde bu hizmetlerin kalitesini arttırmak için çaba göstereceğini söyledi.

Dr.İncaçayır, "Bu görevimi benden önceki İl Sağlık Müdürü Dr.Hasan Yılmaz'ın başlattığı çizgide devam ettirme çizgisinde olacağım. Öncelikli olarak 300 yataklı devlet hastanesini hizmete açma çabası içerisinde olacağız. Ekim ayı içerisinde bunu tamamlayacağımızı düşünüyorum. Daha sonraki 2 aylık süreçte ise çok ciddi yatırımların yapıldığı, Kozaklı ilçesinde bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni hizmete açmayı planlıyoruz. Ayrıca hastanelerimizdeki acil servis hizmetlerindeki kaliteyi yükseltme hedefindeyiz. Bunla ilgili gerekli girişimleri başlattık. Bundan sonraki amacımız halkımızın daha ulaşılabilir bir sağlık hizmeti alma çabası olacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2010 Çarşamba 16:17:05
Güncelleme :22 Eylül 2010 Çarşamba 18:47:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?