5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

İlaçlama çalışmaları sürüyor

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Nevşehir Belediyesi tarafından hava sıcaklarının artmaya başladığı şu günlerde özellikle park ve bahçelerle,çöp bırakılan alanlarda ortaya çıkan çeşitli sinek ve böceklerle etkin mücadele kapsamındaki ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından il merkezinde yoğunlaştırılan ilaçlama çalışmaları, tüm mahalleleri kapsayan bir şekilde devam ediyor.

Özellikle karasinek, sivrisinek ve larvaların doğal üreme yerleri olan çöplük alanları ile ağaç ve yeşil alanlar ile değişik mekanlarda sürdürülen ilaçlama çalışmalarında bu yıl ki yaz çalışma dönemi içerisinde 2 bin kg. sıvı ilaç kullanımı planlanıyor.

Büyük ölçüde insanlara rahatsızlık veren haşerelerle ve böceklerle etkin bir mücadelenin hedeflendiği çalışmalar Holder ve ULV araçları ile gerçekleştirilen ve insan sağlığı açısından da her hangi bir sorun oluşturmayan ilaçlama çalışmaları sabah saa 05 de başlıyor.

İlaçlama çalışmaları gece 19.00 ve 23.00 saatleri arasında devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 12:54:02
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 13:01:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bilal ERENLER IP: 78.162.66.xxx Tarih : 18.05.2010 14:43:13

NEVŞEHİR  iline vilayetine hiç yakışmayan görüntüü?? NEVŞEHİR  lisesii önünde bulunan,çöpler hiçde hoş değil,karşida askeri lojman yollarda koliler,rüzgar bir aşaği bir yukarııı dağıtıyor ?tel aradım ama  meşgul olduğundan cumartesi, pazar,iletemediim okul birde çocuklarımızın sağlığı lütfen ilgi gösterin yetkililer.. ALTINOLUK pide fırını önüne çöp yığılmış.dağilmış.lütfen çever ve halk sağlığı önemliyse bakınız,ilgi lütfen,,