3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

İlk iftar 9 Temmuz'da

Nevşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle hazırlıklarını sürdürüyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da hayırseverlerin katkıları gerçekleştirilen iftar sofrası 9 Temmuz 2013 Cuma günü Gül Bahçe’de kurulacak. Nevşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle hazırlıklarını sürdürüyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da hayırseverlerin katkıları gerçekleştirilen iftar sofrası 9 Temmuz 2013 Cuma günü Gül Bahçe'de kurulacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, belediye olarak Ramazan ayı boyunca, iftar vakti döneminde yoğun iş temposu nedeniyle evde yakınları ile iftarı yapamayacak durumda olan vatandaşların yanı sıra, dar gelirlilerin nezih bir ortamda iftarlarını yapmalarına imkan sağlanması amacıyla organize edilen iftar sofrasının bu yıl da devam edeceği bildirildi.

Nevşehir'deki hayırsever işadamlarının katkıları ile düzenlenen iftar sofrası için hazırlıklar tamamlanma aşamasına geldiği belirtilen açıklamada Atatürk Bulvarı üzerindeki Gül Bahçe Parkı'ndaki iftar sofrasında, 30 gün boyunca her gün yaklaşık bin 500 kişinin iftar yapması bekleniyor. 

...
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2013 Salı 15:11:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?