4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

İmamlar yarıştı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından imamlar arası düzenlenen en güzel Kur-an'ı Kerim okuma bölge yarışmasında Nevşehir birinci oldu.

Yozgat Çapanoğlu Büyük Camii'de düzenlenen Kur-an'ı Kerim Okuma Yarışması'na Yozgat, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Kırşehir, Konya, Sivas ve Kayseri il birincileri katıldı.

Yozgat İl Müftüsü Tacettin Sevinç, Sorgun İlçe Müftüsü Ömer Çelebi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim görevlilerinden Durmuş Arslan, Dr. Sedat Tortumluoğlu, İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Enver Çeliksu'dan oluşan jüri üyeleri tarafından Nevşehir'den katılan Erdal İlhan birinci, Yozgat'tan katılan Ahmet Çınar Çetin ikinci, diğer 6 imam ise üçüncü olarak seçildi.

Birinci gelen Erdal İlhan'a bir diz üstü bilgisayar, bir çeyrek altın, 2 gömlek, ikinciye bir takım elbise, 2 gömlek, bir çeyrek altın, üçüncü gelenlere ise 2 gömlek bir çeyrek altın hediye edildi. Bölge yarışmasında birinci gelen Erdal İlhan, 24 Ağustos'ta Batman'da düzenlenecek olan Türkiye finaline katılacağı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 18:46:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?