6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

İşe alkollü gelen müdür,görevden alındı

NEVŞEHİR'in Ürgüp İlçesi'nde, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Hanife- Memiş Aksoy Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü R.G., göreve iki kez alkollü geldiği iddiasıyla Valilik tarafından görevinden alındı.

Nevşehir'de yerel yayın yapan bir TV kanalında, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Hanife- Memiş Aksoy Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bazı zihinsel engellilere cinsel tacizde bulunulduğu, kurban derilerinin satılarak içki alemi yapıldığı ve bu nedenle bazı merkez görevlilerinin Valilik tarafından açılan soruşturma sonrasında görevden el çektirildikleri iddia edildi. Bu iddialar üzerine basın toplantısı düzenleyen Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, soruşturmanın sadece, bu merkezin müdürü R.G.'nin görev yerine iki kez içkili geldiği yolundaki iddialar üzerine açıldığını belirtti. Vali Hacımustafaoğlu, “R.G. hakkında bazı iddialar yapıldı. İddialar içinde cinsel taciz ve içki alemi yok. Bazı olumsuzlukların olduğu bir iki kez personel tarafından içkili merkeze geldiği tespit edildi. 

Bazı personelle fazla laubali olduğu iddia edildi. Geçici olarak görevden aldık. Soruşturma yapacağız. İddialar asılsız çıkarsa, görevine iade edilmesi de söz konusu” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2007 Salı 17:21:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?