7
Mayıs
2024
Salı
NEVŞEHİR

İtfaiye Haftası kutlanıyor

İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 82. yıldönümü Nevşehir'de de bir dizi etkinlikle kutlanıyor. Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangın söndürme ve ani müdahale araçları ile kent turu attı. 

1 Ekim 2006 tarihine kadar devam edecek 82. yıl kutlamaları çerçevesinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürü Feridun Özdemir başkanlığındaki bir grup itfaiye personelini makamında kabul etti. 

İtfaiyeciliğin fedakarlık gösterilmesi gereken ana hizmet birimlerinden biri olduğunu belirten Ünver, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden yangınlara anında müdahale için yoğun bir çaba harcandığını dile getirdi. 

Ünver, Nevşehir İtfaiye Müdürlüğü elemanlarının kendilerinden beklenilen hizmeti en üst oranda yerine getirdiğini dile getirerek, bugüne kadar başta arazi, ev, işyeri ve baca yangınlarına karşı duyarlı bir yaklaşım göstererek, yangınların en kısa zamanda çevreye yayılıp tehlike oluşturmadan bertaraf eden tüm itfaiye çalışanlarına teşekkür etti. 

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürü Feridun Özdemir de, tüm ekip arkadaşları ile büyük bir sorumluluk içerisinde çaba harcadıklarını ifade etti.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2006 Çarşamba 12:38:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?