5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

İzcilerin başkanı Nevşehir'de

TÜRKİYE İZCİLİK FEDERASYONU BAŞKANI SUBAŞI NEVŞEHİR'DE

Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Dinçer Subaşı, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'ı ziyaret etti.

Türkiye İzcilik Federasyonu'nun Kapadokya Kamp Eğitim Merkezi'nde düzenlenen Program Kurulu, Eğitim Kurulu ve Teknik Kurul toplantılarına katılmak üzere Nevşehir'e gelen Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Dinçer Subaşı, beraberinde Eğitim ve Teknik Kurul üyeleri ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müzdürü Muzaffer Çintimar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, "Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya'nın merkezi konumundaki Nevşehir'de çok değişik spor branşlarının çeşitli faaliyetleri gerçekleştiriliyor. İzcilik konusunda da bölgede çalışmalar yapmak istiyoruz. Nevşehir'de bir İzci Köyü oluşturulması için federasyon yetkililerinden destek istiyoruz. Bu sayede Türkiye'nin çeşitli illerinden bölgeye gelecek olan gençler Kapadokya'yı tanıma fırsatı bulacaktır" dedi.

Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Dinçer Subaşı'da, "Bu bölgeye daha önceki yıllarda da gelmiş ve gerçekten çok etkilenmiştim. Bu bölge izcilik konusunda da önemli çalışmaların yapılabileceği bir özelliğe sahip. Burada federasyon olarak önümüzdeki yıllarda gereken çalışmaları yapmayı planlıyoruz. "diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 15:34:00
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 15:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?