3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Kadın çiftçilere teşekkür belgesi

Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, 'Kadın Çiftçiler Yarışıyor' adlı bilgi yarışmasında Türkiye 2'ncisi olan kadın çiftçilere teşekkür belgesi verdi.

Vali M. Asım Hacımustafaoğlu, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye finali İstanbul'da gerçekleştirilen 'Kadın Çiftçiler Yarışıyor' adlı yarışmada Nevşehir'i temsil eden Selma Başer ve Şifa Türkoğlu'nu kabul etti.

Vali Hacımustafaoğlu, kırsal alanda kadın çiftçilere götürülen eğitim ve yayım çalışmalarının sonuçlarını görmek, tarımsal konularda performanslarını değerlendirmek, kendilerine güven duygularını geliştirmek, birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak ve girişimcilik ruhunu aşılamak amacıyla gerçekleştirilen bilgi yarışmasında Türkiye 2'ncisi olan kadın çiftçileri tebrik etti.

Selma Başer ve Şifa Türkoğlu adlı bayan çiftçilere Teşekkür Belgesi veren Vali M. Asım Hacımustafaoğlu, "Kadın çiftçilerimizin bölge birincisi olduktan sonra katıldıkları Türkiye finalinde ikinci olmaları bizim için büyük değer taşıyor. Her zaman söylediğimiz gibi, çiftçilerimiz kendilerini sürekli geliştiriyorlar. Nevşehirli çiftçilerimiz, hem tarım hem hayvancılık yaparken en son teknolojiyi uyguluyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 16:45:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?