5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Kaldırım Ürgüp'e veda etti

KAYMAKAM KALDIRIM ÜRGÜP'E VEDA ETTİ

Ürgüp İlçe Kaymakamlığı görevinden Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Başkanlığı Genel Sekreterliğine atanan Çetin Oktay Kaldırım, onuruna verilen yemek ile Ürgüp'e veda etti.

Ürgüp Dinler Otel'de düzenlenen veda yemeğinde konuşan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kaymakam Kaldırım'ın Ürgüp ilçesinde görev yaptığı kısa sürede oldukça başarılı işlere imza attığını söyledi. Yıldız, "Çetin Oktay Kaldırım ile birlikteliğimiz çok güzel başladı, dolu dolu yaşandı, kendisini çok sevdik ancak kısa sürdü. Ürgüp olarak, Ürgüplüler olarak kendisinden çok memnunduk ve çok büyük mutluluk duyuyorduk. Ancak bu beraberlik buraya kadarmış, kendisi kısa zaman içerisinde pek çok başarılı çalışmalara ve hizmetlere imza attı. Kendisine yapmış olduğu hizmetten ötürü şahsım ve Ürgüplü hemşehrilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bilsin ki kendisi artık bizim hemşehrimiz, her zaman Ürgüp'te yeri ve yurdu var. Bundan sonraki çalışma hayatında da yapacağı başarılı çalışmalar bizleri de onurlandıracak ve mutluluk verecektir. Yeni görevinde kendisine ve ailesine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaldırım'ın ardından Ürgüp Kaymakamlığı görevine vekaleten atanan Nevşehir Vali yardımcısı Mustafa Kemal Keskin ise, Kaldırım'ın Ürgüp'te halkın kısa sürede sevgisini ve saygısını kazandığını kaydetti. Keskin, Kaldırım'a yeni görevinde başarılar diledi.

Onuruna verilen yemekte konuşan Ürgüp eski Kaymakamı ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Başkanlığı Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım'da, " Aziz vatana hizmet etme gayesiyle bu mesleği bilerek seçtik, idareciliğe bu açıdan baktım. Bu kadar kısa süre içerisinde gitmeyi düşünmüyordum. Vatandaşlara ve Ürgüp'e yürekten bağlandım. Benim için çok güzel, anlamlı ve onur edici sözler söylendi. İnşallah bu iltifatlara layık olabilmişimdir. 8 aydır buradayım, çok güzel çalışmalar ve ortamlarda köylüsüyle, kentlisiyle birlikte projeler gerçekleştirdik. İnsanımıza diliyorum ki güzel hizmetler götürebilmişizdir. Ulaşabildiğimiz yerler varsa ne mutlu, ulaşamadıysak bu bizim vebalimizdir" diye konuştu.

Çetin Oktay Kaldırım için düzenlenen veda yemeğine Nevşehir Vali yardımcısı ve Ürgüp Kaymakam Vekili Mustafa Kemal Keskin, Ürgüp Garnizon Komutanı Personel Binbaşı İsmet Demirgürelli, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp Cumhuriyet Başsavcısı Raşit Emir Dellal, Cumhuriyet Savcısı Oğuz Akyol, Başdere ve Ortahisar Belediye Başkanları, bazı diare müdürleri, Köy muhtarları, Ürgüplü iş adamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 12:41:02
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 17:14:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?