4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Kapadokya MYO başarısını kutladı

KAPADOKYA MYO BAŞARISINI KUTLADI

Kapadokya MYO Adana Engel Atlama Binicilik Yarışmalarında sonunda 5 adet birincilik, 3 adet ikincilik ve 1 adet üçüncülük dereceleri aldı.

Geleneksel olarak her yıl Türkiye Binicilik Federasyonu ile Adana Atlı Spor Kulübü'nün ortaklaşa gerçekleştirdikleri İllerarası Bahar Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışmaları, bu yıl da 03-04 Nisan 2010 tarihlerinde Adana Atlı Spor Kulübü tesislerinde düzenlendi. Yarışmalara Kapadokya Meslek Yüksekokulu Gençlik ve Spor Kulübüyle birlikte toplam 7 kulüp ve 40 binici katıldı.

KMYO adına Uğurtay ve İveta adlı atlar ile yarışan sporcu Victor Evtimov, 2 gün süren müsabakalar sonunda 5 adet birincilik, 3 adet ikincilik ve 1 adet üçüncülük dereceleri aldı. Yerel yönetim, Adana Atlı Spor Kulübü ve Türkiye Binicilik Federasyonu yetkililerinin de katıldığı müsabakalarda, yetkililer sporcuları, KMYO Gençlik ve Spor Kulübünü ve yüksekokul temsilcilerini ayrı ayrı tebrik etti.

Kapadokya Meslek Yüksekokulu yönetimi de yüksekokul idari binasında kulübün başarısını bir kokteyl düzenleyerek kutladı. Binici Victor Evtimov , Antrenör Dilyan Evtimov, Atçılık ve Antrenrlüğü program başkanı Özelm Atabay'a ve emeği geçen Atçılık ve Antrenörlüğü programı öğrencilerine plaket verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 12:57:05
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 14:12:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?