5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Kapadokya MYO'da kutlama

KAPADOKYA MYO'DA KUTLAMA

Nevşehir'in Ürgüp İlçesine bağlı Mustafapaşa Kasabası'nda bulunan Kapadokya Meslek Yüksekokulu'nun öğrencileri, İstanbul Uluslararası 8. Gastronomi Festivali'nden dört dalda 3 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya ile döndü.

Tüm Aşçılar Federasyonu'nun 18-21 Mart 2010 tarihleri arasında TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde organize ettiği İstanbul Uluslararası 8. Gastronomi Festivali kapsamında düzenlenen aşçılık yarışmasına katılan Kapadokya Meslek Yüksekokulu aşçılık programı öğrencileri, katıldıkları dört branşta, toplamda dört dalda 3 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Kapadokya Meslek Yüksekokulu yönetimi öğrencilerin bu başarısını okullarında bir kokteyl vererek kutladı. Başarılı olan öğrencilerine plaket ve madalyalarını veren Aşılık Program Başkanı Remzi Güçlü öğrencilerine: "Mesleğinizi çok sevdiğiniz takdirde bu başarılarınız her zaman gelecektir. Bizi gururlandıran, yüksekokul ve üniversitelerarası Türk Mutfağı Ekip Yarışmasında Şampiyonluk Kupası'nı kazanmanızdı. Hepinizi yürekten tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Kapadokya Meslek Yüksekokul yöneticileri öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek önümüzdeki yıl aşçılık kontenjanının iki katına çıkacağının müjdesini verdi.

KAPADOKYA MYO'DA KUTLAMA
KAPADOKYA MYO'DA KUTLAMA
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 14:47:04
Güncelleme :27 Mart 2010 Cumartesi 14:58:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?