4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Kapadokya MYO'ye yeni kulüp

KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU SOSYAL DESTEK VE DAYANIŞMA KULÜBÜ KURULDU

İlke Eğitim ve Sağlık Vakfı Kapadokya Meslek Yüksekokulu bünyesinde "Kapadokya Meslek Yüksekokulu Sosyal Destek ve Dayanışma Kulübü" kuruldu.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa beldesinde faaliyet gösteren Kapadokya Meslek Yüksekokulu'nun bünyesinde kurulan "Sosyal Destek ve Dayanışma Kulübü" ilk ziyaretlerini Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a yaptı. Meslek Yüksekokulu Danışman Eğitimcisi Ayfer Coşkun önderliğinde Başkan Yıldız'ı ziyaret eden öğrencilerden Kulüp Başkanı Mustafa Demircan ve Başkan Yardımcısı Osman Mahir Demirci kulübün genel ve özel amaçlarını, etkinlik programını anlatarak, destek istedi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise, Kapadokya Meslek Yüksekokulu bünyesinde kurulan "Sosyal Destek ve Dayanışma Kulübü"nün kendisine yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kulübün gerek öğrenci gençlere gerekse de Kapadokya bölgesi ve halkına büyük katkılar ve yararlar sağlayacağına inandığını belirtti. Yıldız, gençlerin sosyal sorumluluk bilinciyle kurdukları kulüpte onlara hem manevi hem de maddi desteğe hazır olduğunu söyledi.

Ziyarette Kapadokya Meslek Yüksekokulu Sosyal Destek ve Dayanışma Kulübü tarafından Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a Kapadokya Meslek Yüksekokulu amblemli bölge toprağından yapılmış çanak tabak hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 10:35:01
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 10:44:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?