5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Kapadokya'da jeep safari

YABANCI TURİSTLER KAPADOKYA'NIN GÜZELLİKLERİNİ  JEEP SAFARİ İLE KEŞFEDİYOR

Kapadokya bölgesinde bir turizm acentesi tarafından başlatılan Jeep Safari turları yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor. Özellikle Japon turistlerin büyük ilgi gösterdikleri 2 ila 5 saat olarak gerçekleştirilen turlara katılan turistler,bölgenin en iyi fotoğraf çekilen alanlarında mola vererek,bölgenin doyumsuz güzelliklerini görüntüleme imkanı buluyor.

Nevşehir'in Göreme beldesinde Jeep Safarisi düzenleyen bir firmanın başlattığı uygulama özellikle Japon turistlerin büyük ilgisini çekiyor. İtalya ve İspanya'dan gelen turistlerin de ilgi gösterdiği 4x4 Jeepler ile gerçekleştirilen Jeep Safariye katılan turistler Göreme, Paşabağları, Zelve, Uçhisar, Üçgüzeller, Beyaz Vadi, Devrent Vadilerini kapsayan turlara katılıyorlar.

Profesyonel turist rehberlerinin öncülüğünde gerçekleştirilen ve 2-5 saat arasında değişen safariye katılanlara bölgenin tarihi ve kültürel birikimlerine yönelik bilgiler aktarılıyor.

Safariye katılan turistler, bölgede en iyi fotoğraf çekilebilecek alanlarda mola vererek, bölgenin göz alıcı güzelliklerini görüntüleme imkanı buluyorlar.

Jeep Safariye katılan turistler, 75-150 Avro ücret ödeyerek, ihtişamlı görüntüleri çekebilmenin keyfini yaşıyorlar.

YABANCI TURİSTLER KAPADOKYA'NIN GÜZELLİKLERİNİ  JEEP SAFARİ İLE KEŞFEDİYOR
YABANCI TURİSTLER KAPADOKYA'NIN GÜZELLİKLERİNİ  JEEP SAFARİ İLE KEŞFEDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2010 Cumartesi 11:49:01
Güncelleme :19 Haziran 2010 Cumartesi 14:10:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?