4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Kapadokyagaz'dan yeni kampanya

Kapadokya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın, Nevşehir'de 15 bin aboneye doğalgaz kullanımı imkanı sağlayan bir altyapıya ulaştıklarını belirterek, 2009 yılı sonuna kadar 7 bin aboneye ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.

Kapadokya Doğalgaz A.Ş. tarafından, Nevşehir'de görev yapan yerel ve ulusal medya ve gazete temsilcileri için kahvaltılı bir basın toplantısı düzenlendi. Kapadokya Dedeman Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Kapadokya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın, EnerGaz Pazarlama Direktörü Arda Bektaş, Kapadokya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. İşletme Sorumlusu Ufuk Sağlam ve diğer şirket yöneticileri katıldı.

Toplantıda, Nevşehir'de büyük bir yatırıma imza atarak kısa sürede 15 bin aboneye doğalgaz kullanım imkanı sağlayan bir altyapıya kavuştuklarını belirten Kapadokya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın, doğalgaz aboneliği için yeni başlattıkları kampanya hakkında bilgi verdi.

Nevşehir'de doğalgaz yatırım ve altyapı çalışmalarını sürdürürken bir yandan da şehrin tamamında doğalgaz kullanımını sağlamak amacıyla ödeme kolaylıkları sunan yeni kampanyalar düzenlediklerini kaydeden Özaltın, 1 Mayıs-30 Haziran 2009 tarihleri arasında doğalgaz abonesi olan Nevşehirlilerin, 180 dolar ve KDV dahil abonelik ücretini 8 taksitte ödeyebileceklerini açıkladı.

Tüm Nevşehirlileri 'Yaza Sıcak Merhaba' kampanyasından faydalanmaya davet eden Özaltın, "Çağdaş bir kent oluşumuna katkıda bulunabilmek için Nevşehir'de doğalgaz kullanımının yaygınlaşması çalışmalarına devam ediyoruz. Bu kapsamda önümüzdeki dönemde de kampanya ve benzeri faaliyetlerimiz devam edecek. Nevşehir halkına rahat, güvenli ve ekonomik hizmeti sunabilmek için gereken özeni gösteriyoruz. Sağlıklı ve konforlu bir yaşam için bir adım da Nevşehir halkından bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 13:21:49
Güncelleme :30 Nisan 2009 Perşembe 18:46:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?