4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

KAPEM kursları eğitiyor

Nevşehir'de yaygın eğitimde etkin bir kurum noktasına ulaşan Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM), 13. eğitim döneminde de 13 branşta açtığı 22 kurs ile 498 kişinin eğitim almasını sağladı.

Nevşehir'de etkin yaygın eğitim hizmetinin toplumun tüm kesimlerini içine alabilecek düzeyde yapılandırıldığı KAPEM, bu alanda eğitimli insan sayısının artırılmasının yanı sıra, istihdamın verimli hale gelmesine de temel bir basamak oluşturmayı sürdürüyor.

Branşlarında uzmanlaşmış bir eğitim kadrosu ile başta KAPEM ana idari merkezi Paşa Konağı, Bilgisayar Eğitim Merkezi, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi ve Han Odası Kadın Eğitim Birimi'nde hafta içi ve hafta sonu gerçekleştirilen 13. eğitim dönemi kursları da önümüzdeki günlerde sona erdirilecek.

13. eğitim döneminde bilgisayar, İngilizce, Almanca, çocuk gelişimi, diksiyon ve beden dili, web tasarımı, ebru, giyim, mefruşat, el sanatları, resim ve Nevşehir'de geçici olarak yaşayan İranlı mültecilere yönelik olarak Türkçe branşlarında toplam 22 kurs düzenleyen KAPEM'de, 18 ve 19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek sınavda başarı olanlara sertifikaları verilecek.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 13:15:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?