4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

KAPEM'den yeni kurslar

Nevşehir'de ilk kez gazetecilik, fotoğraf ve kamera kullanımı kursu açılacak.Eğitim alanında bir dizi hizmetleri ortaya koyan Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM), 14. eğitim dönemde yeni kurslar açacak.

14. eğitim dönemine profesyonel eğitici kadrosu ile farklı branşlarda kurslar açarak başlayacak olan Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM), ilk kez bu eğitim döneminde açacağı KPSS hazırlık kursunun yanı sıra, bu dönemde yine ilk olarak gazetecilik, fotoğrafçılık ve kameramanlık kursu düzenleyecek.

Nevşehir'de görev yapan ve yapmayı arzu eden genç gazetecilerin de katılımının yoğun olmasının beklendiği kursta, aynı zamanda gazeteci de olan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in yanı sıra, Nevşehir'de görev yapan gazetecilerde eğitici olarak görev alacaklar.

Kursiyerler, kurs süresince gazetecilik mesleği, fotoğraf ve kamera gibi gerek gazetecilik ve gerekse de televizyonların vazgeçilmez araç ve gereçlerini en sistematik bir şekilde öğrenme imkanı bulacaklar. Söz konusu branşlarda eğitim almak isteyenlerin KAPEM'in merkez binası Paşa Konağı'na müracaat etmeleri gerekiyor.

14. Eğitim döneminde KAPEM, ilk kez açacağı kursların yanı sıra bu dönemde de mefruşat, giyim, bilgisayar, İngilizce, Almanca, çocuk gelişimi, diksiyon ve beden dili, ebru, el sanatları kursu ile Nevşehir'de geçici olarak barınmakta olan İranlı geçici mültecilere Türkçe kursu düzenleyecek.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 11:01:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?