3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Karamanlı şehit aileleri Nevşehir'de

Karaman Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sezai Sağlamoğlu başkanlığındaki dernek üyeleri, Nevşehir'in doğal, tarihi ve kültürel merkezlerini ziyaret ettiler.

Nevşehir ziyaretinde Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen ile birlikte Nevşehir Konağı'nda bir araya gelen dernek üyeleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Burada Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen ile görüşen Karaman Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sezai Sağlamoğlu, Karaman'daki şehit ailelerinin moral değerlerini yükseltmek ve bölgenin göz alıcı doğal, kültürel ve tarihi zenginliklerini yerinde görmelerini sağlamak amacıyla bu gezinin düzenlendiğini belirtti.

Türkiye'nin sayılı Şehitler Parkı'ndan birini Nevşehir Belediyesi olarak hizmete kazandırmanın sevincini yaşadıklarını belirten Başkan Yardımcısı Seçen ise, "Karaman'dan gelerek bölgemizin güzelliklerini yerinde görme imkanı bulan kardeşlerimiz, Nevşehir'de bulundukları süre içerisinde öyle inanıyorum ki, gezilerinden oldukça mutlu bir şekilde Karaman'a dönüp, buradaki gözlemlerini yakınları ile paylaşacaklardır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 14:28:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.terorsehitleri.com IP: 88.244.172.xxx Tarih : 21.06.2008 11:02:01

Evt.Cok guzel bır organızasyoon sehıt gazılerımızı ve ailelerını bu tur faaliyetlerle sosyal hayatın ıcıne sokmamız lazım