3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Karayolu süte bulandı

Nevşehir-Aksaray karayolunda yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle devrilen kamyondan yaklaşık 10 ton süt karayoluna dökülürken, yol bir süre trafiğe kapandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Nevşehir-Aksaray karayolu Nevşehir çevre yolunda meydana geldi. Aksaray istikametinden gelmekte olan Ramazan Yılmaz (42) yönetimindeki 68 HY 824 plakalı süt yüklü kamyon, önündeki aracın ani fren yapması üzerine buzlu yolda durmaya çalıştı.

Yoğun kar yağışının etkili olduğu yolda duramayan araç, orta refüjdeki elektrik direklerine çarptıktan sonra karşı şeride geçerek devrildi. Araç sürücüsünün yara almadan kurtulduğu kazanın ardından Nevşehir-Aksaray karayolu bir süre trafiğe kapandı.

Araçtaki süt tanklarının vanasının açılmasıyla yaklaşık 10 ton süt karayoluna dökülürken, trafik ekipleri sütle kaplanan karayolunda yeni bir kaza yaşanmaması için önlem aldı.Ramazan Yılmaz, "Yolda ilerlerken önümdeki araç aniden frene bastı ve ardından ben de basmak zorunda kaldım. Sonrasında aracın kontrolünü kaybettim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2012 Cumartesi 11:23:32
Güncelleme :23 Şubat 2012 Perşembe 09:21:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?