4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Karla mücadele gece de sürüyor

Karla mücadele çalışmalarını gece ve akşam ekipleri oluşturarak yoğun şekilde devam ettiren Nevşehir Belediyesi'nin çalışmaları ile kentteki ana karteller başta olmak üzere önemli bulvar ve caddeler, trafiğin rahat bir şekilde sağlanabildiği alanlar haline getirildi.

Nevşehir'i bir süreden beri etkisi altına alan ve 28 Ocak tarihinden itibaren 2 gün etkili olduktan sonra etkisini kaybeden kar sonrasında kent merkezindeki karların temizlenmesi çalışmaları Nevşehir Belediyesi ekiplerinin aralıksız çalışmaları ile önemli ölçüde tamamlandı.

Kent merkezinde yer yer 30 cm ye ulaşan kar kalınlığı, kentteki karın beraberinde getireceği sıkıntıların bir işareti olarak da değerlendirilirken, etkin çalışmalarla kent merkezi kardan temizleniyor. Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü,Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü elemanları içerisinden gündüz ve gece karla mücadele ekipleri oluşturularak, aralıksız 24 saat çalışma sistemi ile kent merkezinin ana kartelleri başta olmak üzere araç trafiğinin yoğunluk kazandığı merkezler,belediye personellerinin çalışmaları ile kardan arındırılıyor.

Gece eksi 10 dereceyi bulan hava sıcaklığına karşın çalışmaları aksatmadan yürüten Nevşehir Belediyesinin karla mücadele ekipleri, kepçe ve grayder yardımıyla çalışmalarını sabah 06.30 a kadar devam ettirdi. Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen'in koordinatörlüğünde yürütülen çalışmalarda kar yığınları, kamyonlarla kent dışına taşınarak ana caddeler temizlendi.

 

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 16:58:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?