3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Katili balkonda bekliyor!

Kızı, eski damadı tarafından öldürülen Hanife S. üç torunuyla birlikte, cinayetin işlendiği evde kalıyor. Yaşlı kadın, katilin geri dönüp kendisini de öldüreceği söylentisine ise aldırış etmiyor

Milliyet'in haberine göre, Nevşehir’in Ürgüp ilçesi şu günlerde tüyler ürperten bir cinayetle çalkalanıyor... 12 yıl önce hırsızlık suçundan girdiği hapisten defalarca kaçıp suça karışan ve 10 yıl önce de eşinden boşanan Duran A. (32) tahliye olur olmaz, kızları Ş.A. (13), S.A. (15) ve G.A. (17)’yı görme bahanesiyle eski eşinin evine gitti. Temizlikçi olarak çalışarak hayatını kazanan Hatice S. (35) evde yoktu. Duran A. çocuklarla sohbet etti.

Çocuklar, babalarının cebinde bir bıçak olduğunu bilmeden babalarını sıcak karşıladılar... O sırada eve gelen Hatice S.’ye yeniden evlenmek istediğini söyleyen Duran A., red cevabı aldı. Sakince yerinden kalkan Duran A. kapıdan çıkar gibi yapıp, tekrar eve girdi. Sessizce yatak odasına geçip orada bulunan eski eşinin boğazını kesti ve hiçbir şey olmamış gibi çıkıp gitti.

‘Teslim olmayacak!’

Yaşanan korkunç olay sonrasında Ürgüp’te Duran A.’nın kime söylediği belli olmayan ama duyanların tüylerini diken diken eden bir söylenti başladı. “Teslim olmayacak. Geri dönecek ve kayınvalidesini de öldürecek!”

Apartmandaki komşular bu söylenti üzerine birer birer evlerinden taşındı. 55 yaşındaki kayınvalide Hanife S. ise gidecek yerleri olmadığı için torunları ile birlikte cinayetin işlendiği evde kalmaya devam ediyor. Bütün gün tek başına balkonda oturan ve sokağı gözleyen Hanife Hanım’ın kapısını çalan yok. Akrabaları da eve gelmeye korktukları için sadece telefonla hâl hatır soruyor.

‘Umarım bu acıyı yaşarsın’

Cinayete tanık olan çocuklar için ise Sosyal Hizmetler devrede. O da, 15 günde bir yarım saatlik terapiyle... Hanife Hanım ölüm korkusu içinde, çocukları alıp Sosyal Hizmetler’e götürüp sonra da eve getiriyor. Polis yok, koruma yok, katil de ortada yok. Çocuklar ise gece uykularından annelerinin adını sayıklayarak uyanıyor. Her gece rüyasında annesini gören ve annesiz ilk Anneler Günü’nü geçiren G. A. babasına şöyle sesleniyor: “Senden bunu hiç beklemezdim. Annem istemedi seni. Peki sen, ondan ve bizden ne istedin! Umarım aynı acıyı sen de yaşarsın!”

...
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2013 Perşembe 11:19:00
Güncelleme :16 Mayıs 2013 Perşembe 11:33:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?