4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Kayıp balıkçının cesedi bulundu

NEVŞEHİR'DE KAYIP BALIKÇININ CESEDİ BULUNDU

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa beldesinde avlanmak için açıldığı barajda teknesinin alabora olması sonucu kaybolan balıkçı Remzi Yaşar'ın cesedine ulaşıldı.

Ürgüp'ün Mustafapaşa beldesi yakınındaki Damsa Sulama Barajı'nda 8 gün önce balık tutmak için tekneyle açılan ve teknenin alabora olması sonucu kaybolan Remzi Yaşar'ın (55) cesedi, dalgıçlar tarafından suya düştüğü yerin 30 metre uzağında 12 metre derinlikte bulundu.

Nevşehir Sivil Savunma Müdürlüğü'nün yanı sıra Kayseri ve Aksaray illerinden gelen sivil savunma ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekipleri tarafından çıkarılan Yaşar'ın cesedi, otopsi için Ürgüp Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 11:09:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bilal ERENLER IP: 78.160.98.xxx Tarih : 10.10.2009 18:58:52

Merhum remzii  abiye allahtan rahmet  ailesine  ve yakıntarına sabırlar dileriiim.çok sempati,sevecen insan,dürüst dost  mekanı cennnet olsun,,bu gibiiii  elim vakalardan bir ders alınırda DAMSA  BARAJINDA gerekliii  önlem ve tedbirler alınması dileğiyle...girişşş  ücreti alınmakla hiç bir şey yerine gelmiyor... teçhizat,önlem alınması gerekir.....sn .YETKİLİLER... DUYAR... DİLERİİM.