3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Kaymakamlar toplantısı yapıldı

Nevşehir Valiliği'nin aylık olağan Kaymakamlar toplantısı Vali M. Asım Hacımustafaoğlu başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda, kaymakamların yanı sıra Vali Yardımcıları Ruhi Paker, Hüseyin Ergi ve Mustafa Kemal Keskin, İl Yazı İşleri Müdürü Adem Yüksel ve Çevre ve Orman İl Müdürü Eren Bircan da katıldı. Toplantıda Köy Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES), ağaçlandırma çalışmaları, Kızılırmak Havzası ve küçük barajlarda kaçak balık avlanması konuları görüşüldü.

Vali Hacımustafaoğlu, toplantının açılışında yaptığı açıklamasında, toplantının aylık mutat olarak yapıldığını anımsatarak, yeni turizm sezonunun yaklaşması nedeniyle alınacak önlemleri, turizm bölgesindeki ana yollar civarında çevre temizliği, geçen yıldan devam eden ve bu yılki yatırımlar konusunda görüş alışverişinde bulunmakta olduklarını söyledi.

Kızılırmak havzasında bulunan köylerdeki içme suyunda bulunan arsenik oranı ile ilgili son çalışmaları da gözden geçirmekte olduklarını ifade eden Vali Hacımustafaoğlu, Belediyelerin Alt Yapısı'nın Desteklenmesi Projesi'ne ilişkin (BELDES) yatırımlarını da Kaymakamlar toplantısında görüşmekte olduklarını bildirdi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2008 Perşembe 09:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?